Εκτός εαυτού ο Τόμιτς: Έσπασε το laptop της συντρόφου του κι εκείνη τον παράτησε (vid)

Εκτός εαυτού ο Τόμιτς: Έσπασε το laptop της συντρόφου του κι εκείνη τον παράτησε (vid)

Ο Μπέρναρντ Τόμιτς αφού αποκλείστηκε πρόωρα από τα προκριματικά του Roland Garros, πήγε διακοπές με την σύντροφό του στο Σπλιτ αλλά του βγήκαν… ξινές!

Ο Μπέρναρντ Τόμιτς Θεωρείται το «κακό παιδί» των γηπέδων και όχι άδικα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με τις εριστικές του δηλώσεις και με την προκλητική και αντιαθλητική του συμπεριφορά. Όπως φαίνεται όμως, αυτός ο δύστροπος χαρακτήρας τον ακολουθεί και εκτός των γηπέδων, καθώς η σύντροφός του, Βανέσα Σιέρα τον κατήγγειλε για βίαιη συμπεριφορά.

Η Σιέρα, γνωστό μοντέλο στην ιστοσελίδα OnlyFans, κατέγραψε τον Αυστραλό τενίστα να της σπάει τον υπολογιστή, ζημιά την οποία «κοστολόγησε» η ίδια στα 16.000 δολάρια. Η Σιέρα τον εγκαταλείψει στο Σπλιτ και επέστρεψε στην Αυστραλία, αφού πρώτα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο Τόμιτς λίγο πριν διαγράψει τον λογαριασμό του στο Instagram απολογήθηκε δημόσια στην σύντροφό του… παρακαλώντας την να ξεχάσει το γεγονός!

«Δεν θα έπρεπε να σπάσω τα πράγματά της. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Ο εγωισμός μου είναι μεγάλος, αλλά θα τον ρίξω για χάρη σου. Συγνώμη γυναίκα! Ας φτιάξουμε ξανά τα πράγματα. Σ’ αγαπώ» έγραψε, αλλά μάλλον δεν φαίνεται να τον συγχώρεσε η Σιέρα που τα μάζεψε και επέστρεψε στην Αυστραλία.

«Ηταν παιδικό εκ μέρους μου να το ανεβάσω στο διαδίκτυο, αλλά κάπως πρέπει να βγάλω χρήματα» απολογήθηκε από την πλευρά της η Σιέρα για το γεγονός ότι… εξέθεσε τον Τόμιτς δημόσια.

«Από τότε που ζήτησε συγνώμη αρχίσαμε να μιλάμε και πάλι. Ήρθε στα συγκαλά του και πρέπει να πω πως περνά πολλά σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Το αναγνωρίζω και γι’ αυτό δεν θέλω να δημιουργηθεί περισσότερο μίσος σε βάρος του» συνέχισε να λέει το μοντέλο, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν τον χώρισε οριστικά ή όχι.

«Δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Απλά είπα πως θα του μιλάω, αλλά δεν συγχωρώ την συμπεριφορά του. Θα του δώσω την ευκαιρία να απολογηθεί όμως» ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GALLERY