Έξαλλη η Βανέσα Μπράιαντ με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών για παπούτσι που η ίδια σχεδίασε (pics)

Έξαλλη η Βανέσα Μπράιαντ με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών για παπούτσι που η ίδια σχεδίασε (pics)

H Bανέσα Μπράιαντ αντέδρασε στην απόφαση γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών να λανσάρει το Kobe 6 Protro Mamba Forever, ένα παπούτσι που σχεδίασε η ίδια, καθώς δεν επέκτεινε την συνεργασία της με την εταιρεία.

Η πενταετή συμφωνία που είχε υπογράψει ο αδικοχαμένος σούπερ σταρ των Λέικερς, Κόμπι Μπράιντ, με την Nike ολοκληρώθηκε και η γυναίκα του, Βανέσα Μπράιαντ, δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο ωστόσο, η ίδια η εταιρεία φαίνεται πως αποφάσισε να λανσάρει ένα μπασκετικό παπούτσι που είχε σχεδιάσει η Βανέσα.

Μάλιστα η ίδια έγινε έξαλλη και έγραψε στα social media: «Αυτό είναι ένα παπούτσι στη μνήμη της κόρης μου, Τζιάνα. Θα το ονομάζαμε MAMBACITA και θα είχε αποκλειστικά λευκό και μαύρο χρώμα. Αυτό το παπούτσι δεν έχει πάρει έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Ήθελα να πωληθεί και όλα τα έσοδα να φτάσουν στο ίδρυμα Mamacita Sports, όμως δεν επεκτείναμε το συμβόλαιό μας με την εταιρεία και αποφασίσαμε να μην βγει αυτό το μοντέλο στην αγορά. Η εταιρεία δεν έχει στείλει κάποιο ζευγάρι σε εμένα ή στα κορίτσια μου, δεν ξέρω πως έχουν κυκλοφορήσει αυτά τα παπούτσια που εγώ σχεδίασα στη μνήμη της Τζίτζι. Ελπίζω, Nike, πως δεν θα βγουν στην αγορά».

Να σημειωθεί ότι η Βανέσα Μπράιαντ είδε μία φωτογραφία με το συγκεκριμένο μοντέλο που διέρρευσε στα social media, ενώ φαίνεται, μάλιστα, ότι αυτό το μοντέλο το φόρεσε ο Κρις Μίντλετον των Μπακς, στη σειρά με τους Χιτ στο Μαϊάμι.

GALLERY