H φωτογραφία που πρόδωσε πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz (pics)

H φωτογραφία που πρόδωσε πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz (pics)

Το καλοκαίρι τους βρήκε μαζί και ερωτευμένους.

Γνωρίστηκαν πριν από αρκετό καιρό και από την πρώτη στιγμή απολάμβαναν ο ένας την παρέα του. Εκείνος αν και νεαρός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του όπως βέβαια και εκείνη, και πλέον διανύουν την καλύτερο περίοδο της ζωής τους και σε προσωπικό επίπεδο.

«H σχέση τους ήταν γνωστή μόνο στο οικογενειακό τους περιβάλλον, ενώ το γνώριζαν και λίγοι καλοί τους φίλοι. Φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Όλοι γύρω τους πιστεύουν ότι είναι ένα ωραίο ζευγάρι», ανέφερε πηγή.

Πλέον όμως δεν κρύβονται, αφού η νεαρή κοπέλα πριν από μερικές ημέρες πόσταρε μία φωτογραφία του αγαπημένου της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Πρόκειται για τον Ναθάνιελ Φίλιπς και την Μόλι Μούρις Γκάλαχερ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και η 23χρονη Μόλι, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι το νέο ζευγάρι που θα απασχολήσει τη showbiz του Λονδίνου.

Να σημειωθεί ότι η Μόλις Μούρις Γκάλαχερ, είναι κόρη του Βρετανού τραγουδιστή Λίαμ Γκάλαχερ την οποία απέκτησε από τον παράνομο δεσμό του με την Λίζα Μούρις, ενώ μπαμπάς και κόρη γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια, δηλαδή όταν η Μόλις έκλεισε τα 20 χρόνια της.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY