Survivor: «Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο, δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε» (vid)

Survivor: «Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο, δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε» (vid)

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή για το έπαθλο που κέρδισαν οι παίκτες του Survivor, το οποίο ήταν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα NBA.

Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (30/5) είδαμε τους παίκτες να δίνουν και την ψυχή τους για να κερδίσουν ένα δυνατό έπαθλο. Αυτό ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι ώστε να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ΝΒΑ ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ με τους Μιγλουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μαζί με τους παίκτες που κέρδισαν παρακολούθησε τον αγώνα και ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, ο οποίος όπως ανέφερε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο «Greek Freak» δεν τους μίλησε.

«Ήταν εξαιρετικά. Υπερθέαμα αυτοί οι αγώνες, αλλά με τις μάσκες, πολύ τυπικοί όλοι. Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο. Δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε, ούτε βλέμμα δεν γύρισε. Ήταν πολύ δύσκολο να φωνάξουμε με τις μάσκες. Ήταν μπροστά μας και ένας παππούλης που μας είπε ότι αν κατεβάσουμε τη μάσκα κάτω από τη μύτη θα μας πετάξει έξω από το γήπεδο. Ξέρεις πώς είναι εκεί με τους κανόνες», σχολίασε ο Λιανός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: