Την παράτησε στα... κρύα του λουτρού και επέστρεψε στη γυναίκα του (pics)

Την παράτησε στα... κρύα του λουτρού και επέστρεψε στη γυναίκα του (pics)

Κατάλαβε πως έκανε λάθος και τώρα γύρισε μετανιωμένος.

Σάλο προκάλεσε πριν από μερικούς μήνες η είδηση ότι γνωστός αθλητής απάτησε τη σύζυγό του και την εγκατέλειψε για χάρη μίας άλλης γυναίκας.

Μετά από καιρό συνειδητοποίησε το σφάλμα του και της ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για την κατάσταση που σε έφερα τους τελευταίους μήνες. Έψαχνα για κάτι παραπάνω, όταν βρίσκονταν ακριβώς εδώ όλο τον χρόνο. Δεν θέλω να με κρίνεις αλλά να με συγχωρήσεις. Να με συγχωρήσεις που πλήγωσα την οικογένεια μου με αυτόν τον τρόπο. Στο τέλος της ημέρας είμαι ένα ερωτιάρικο αγόρι και μου λείπει να σας κρατάω και να σας αγαπάω όλους σας. Σε αγαπώ. Η οικογένεια μου πάνω από όλα» έγραψε μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για τον Μαλίκ Μπίσλεϊ. Ο 24χρονος γκαρντ των Τίμπεργουλβς εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με την 46χρονη Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγο του έξι φορές πρωταθλητή των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν, σε ένα εμπορικό κέντρο στο Μαϊάμι και όπως ήταν λογικό η σύζυγός του, Μοντάνα Γιάο, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Η 23χρονη Γιάο που εκλέχθηκε Miss Teen δεν ξέρουμε αν θα τον συγχωρήσει, πάντως ο ΝΒΑer καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να γυρίσει στην αγκαλιά της και στο πλευρό του γιου τους, Μακάι.

GALLERY