Θα λιώσετε! Λίγο πριν τον τοκετό δημοσίευσε την πιο τρυφερή φώτο με τον άντρα της

Θα λιώσετε! Λίγο πριν τον τοκετό δημοσίευσε την πιο τρυφερή φώτο με τον άντρα της

Σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους πρώτο παιδάκι τους!

Είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα από την πρώτη στιγμή. Στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφεραν, μέχρι που τον περασμένο Ιανουάριο δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους και ανακοίνωσαν μέσω των social media πως περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους.

Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα πριν από λίγες ημέρες πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της και είναι μαζί με τον σύντροφό της και έκανε το έξης σχόλιο: «Είμαστε ερωτευμένοι με έναν άνθρωπο που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα. Loading… 97%».

Πρόκειται για την Μελίνα Συρίη και τον Λούκας Λεκαβίτσιους. Το μοντέλο, το οποίο πριν από 11 χρόνια συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 κατακτώντας τον τίτλο της Μiss Young 2010, γνώρισε τον Λιθουανό άσο την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ζει στη Λιθουανία καθώς ο Λεκαβίτσιους είναι παίκτης της Ζαλγκίρις και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το κοριτσάκι του.

Με το καλό!

GALLERY