Θρήνος για τον Νεϊμάρ: Φίλος του πήδηξε στο κενό για να μην τον πιάσει στα πράσα η γυναίκα του

Θρήνος για τον Νεϊμάρ: Φίλος του πήδηξε στο κενό για να μην τον πιάσει στα πράσα η γυναίκα του

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου 23χρονου Βραζιλιάνου τραγουδιστή, MC Kevin, ενώ έχουν δημιουργηθεί και πολλά ερωτηματικά για το πώς έχασε τη ζωή του.

Αρχικά τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο άτυχος ράπερ και κολλητός φίλος του Νεϊμάρ βούτηξε από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ωστόσο, τα νεότερα ρεπορτάζ αποκάλυψαν πως ο MC Kevin έπεσε κατά λάθος, κατεβαίνοντας στον 4ο όροφο από το μπαλκόνι! Η αιτία της πτώσης φαίνεται να ήταν η προσπάθεια του να μην τον πιάσει στα πράσα η σύζυγός του, καθώς συνευρίσκονταν κρυφά με το μοντέλο Μπιάνκα Ντομίνγκες και έναν ακόμη φίλο του.

Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο νεαρός τραγουδιστής είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασε το ασθενοφόρο, όμως δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Τις αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο που κατέληξε σε τραγωδία έκανε η ίδια η Ντομίνγκες στην «Extra Globo», αναφέροντας πως την περασμένη Κυριακή συνευρέθηκε ερωτικά με τον άτυχο ράπερ MC Kevin και τον τραγουδιστή φίλο του Βίκτορ Φοντενέλε σε σουίτα στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου «Brisa Barra Hotel», στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Να σημειωθεί, ότι ο MC Kevin είχε παντρευτεί στο Μεξικό μόλις τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατο του με την 33χρονη δικηγόρο Ντεολέιν Μπετζέρα.

Συντετριμμένος από άδικο χαμό του ράπερ εμφανίστηκε και ο άσος της Παρί, Νεϊμάρ, ο οποίος μάλιστα πόσταρε στο Instagram ένα screenshot από την τελευταία τους διαδικτυακή συνομιλία, όπου κανόνιζαν να συναντηθούν με την επιστροφή του στην Βραζιλία για διακοπές.

«Είχε μείνει τόσο λίγος χρόνος για να ξαναβρεθούμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μόλις 23 ετών. Δεν έχω λόγια. Απλώς σε ευχαριστώ για την αγάπη σου», σχολίασε ο Νεϊμάρ.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY