Καρολίν Βοζνιάκι: Θα γίνει μαμά - Η φωτό στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Καρολίν Βοζνιάκι: Θα γίνει μαμά - Η φωτό στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η πρώην τενίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον άλλοτε άσο του NBA, Ντέιβιντ Λι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καρολίν Βοζνιάκι, η οποία σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον πρώην άσο του NBA, Ντέιβιντ Λι.

Η τενίστρια από την Δανία, η οποία υπήρξε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει περιμένει κορίτσι.

Η Βοζνιάκι πόσταρε φωτογραφία από το μπάνιο της όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της και δείχνει πολύ χαρούμενη για τη νέα σελίδα που την περιμένει στην ζωή της.

Πάντως, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της συνεχίζει να αθλείται καθώς πρόσφατα πήγε να παίξει γκολφ, δείχνοντας πως εκτός από το τένις, έχει ταλέντο και σε άλλα αθλήματα.

Να θυμίσουμε ότι η Βοσνιάκι και ο Ντέιβιντ Λι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2019 στην Τοσκάνη, με κουμπάρα την Σερένα Γουίλιαμς, που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξις Οχανιάν, ενώ το 2014 η τενίστρια άφησε στα… κρύα του λουτρού λίγο πριν τον γάμο τους τον αστέρα του γκολφ, Ρόρι ΜακΙλρόι, ενώ είχαν σταλεί και τα προσκλητήρια.

GALLERY