Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία με τον Κόμπι Μπράιαντ (pic)

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία με τον Κόμπι Μπράιαντ (pic)

Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με τον Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε στο ESPN ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ τον Ιανουάριο του 2020 μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με την κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα, τριγυρίζει ακόμα στο μυαλό και του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος αποκάλυψε στο ESPN την τελευταία συζήτηση που είχε με τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς μερικές εβδομάδες πριν από τη μοιραία πτήση.

«Η τεκίλα είναι απίθανη» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κόμπι στις 12:18 της 8ης Δεκεμβρίου, με τον Τζόρνταν, που του είχε στείλει ένα μπουκάλι από τη δική του συλλογή για να το δοκιμάσει, να απαντάει «Σε ευχαριστώ αδελφέ μου» πριν ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

«Η οικογένεια καλά;»

«Μια χαρά. Η δική σου;»

«Μια χαρά».

«Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Κόουτς Κόμπι».

«Κάθομαι στον πάγκο αυτή τη στιγμή και συντρίβουμε την αντίπαλη ομάδα 45-8».

Ο Μάικλ Τζόρνταν κράτησε αυτή τη συνομιλία.

«Το λατρεύω αυτό το τελευταίο μήνυμα, γιατί δείχνει πόσο ανταγωνιστικός τύπος ήταν ο Κόμπι» είπε ο Τζόρνταν στην δημοσιογράφο Τζάκι ΜακΜάλαν, στην οποία παραδέχθηκε πως ήρθε ξανά σε επαφή με την Βανέσα Μπράιαντ πριν από έξι μήνες.

«Της είπα πως αντιλαμβάνομαι τι περνάει και της εξήγησα πως είμαι εδώ όποτε με χρειαστεί. Μου απάντησε πως θα ήθελε να είμαι αυτός που θα βάλει τον Κόμπι στο Hall of Fame. Είναι σπουδαία τιμή, για να είμαι ειλικρινής. Είναι σαν να στέκεσαι εκεί για ένα μέλος της οικογένειάς σου. Με τίμησε στον απόλυτο βαθμό κάνοντας κάποια απ' όσα έκανα και θα το ξεπληρώσω δείχνοντας την υποστήριξη και την εκτίμησή μου σε έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος», ανέφερε ο Τζόρνταν.

Ακόμη υπάρχουν στο κινητό του MJ ο αριθμός του Μπράιαντ και η τελευταία τους συζήτηση. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να τα διαγράψω», τόνισε.