Ναόμι Οσάκα: Η αλλαγή στο look της που θα σε... τρελάνει (pics)

Ναόμι Οσάκα: Η αλλαγή στο look της που θα σε... τρελάνει (pics)

Η Ναόμι Οσάκα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για λογαριασμό γνωστής εταιρείας με μαγιό, αλλά πρώτα χρειάστηκε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της. 

Η Ναόμι Οσάκα, το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο γυναικείο τένις, άφησε τους θαυμαστές της με ανοιχτό το στόμα λόγω της αλλαγής που έκανε στο look της.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια φωτογραφήθηκε λανσάροντας τη νέα κολεξιόν γνωστής εταιρείας με μαγιό, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η αλλαγή στα μαλλιά της. Η 23χρονη αθλήτρια αποχωρίστηκε τα σγουρά καστανά μαλλιά της, τα ίσιωσε και τα έβαψε ροζ, και όπως αποκάλυψε έκανε τη δραστική αυτή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της μετά την προτροπή του κομμωτή, Μάρτιν Κρίστοφερ Χάρπερ.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τις εταιρείες να σχεδιάζουν ρούχα και μαγιό για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως σωματότυπου και μεγέθους. Για μένα είναι σημαντικό να ευθυγραμμιστώ με εταιρείες που θέτουν αυτό ως προτεραιότητα», δήλωσε η Οσάκα για την φωτογράφισή της, ανεβάζοντας ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

GALLERY