Γουάντα Νάρα: Η σέξι φωτογραφία της που «κατέβασε» το Instagram (pics)

Γουάντα Νάρα: Η σέξι φωτογραφία της που «κατέβασε» το Instagram (pics)

«Φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αποκαλυπτικές της αναρτήσεις φροντίζει να βάζει η Γουάντα Νάρα.

Η «καυτή» σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι ανέβασε μια ακόμη τολμηρή φωτογραφία της στο Instagram, αλλά όπως φάνηκε παραβίαζε τους όρους της κοινότητας.

Συγκεκριμένα η σεξοβόμβα σύζυγος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, πόσταρε στα social media φωτογραφία στην οποία έδειχνε ολοφάνερα την... πίσω όψη της.

Το εν λόγω σέξι στιγμιότυπο κατέβηκε από το Instagram, καθώς παραβίαζε τους όρους της κοινότητας, γεγονός που προκάλεσε την απορία και τον θυμό της ξανθιάς σεξοβόμβας.

«Αυτή η φωτογραφία λογοκρίθηκε. Ο λόγος ποιος ήταν; Ποιοι με κρίνουν; Οι ίδιοι που αγωνίζονται για τα δικαιώματά μας, την ελευθερία και την ισότητα; Είμαστε στο 2021 ή στο 1810. Μια φωτογραφία με ένα μπικίνι και μπλουζάκι λογοκρίθηκε. Μου αρέσουν ακόμη οι γυναίκες με θεαματικά σώματα και πολλές φορές τις συγχαίρω ιδιωτικά ή δημόσια.

Ο φθόνος μεταξύ των γυναικών είναι ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Ας αρχίσουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να μας σέβονται», έγραψε η Γουάντα στο Ιnstagram, ενώ ανέβασε ξανά την φωτογραφία με ένα emoji στο «καυτό» της σημείο προσπαθώντας… κάπως να το κρύψει!

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY