Μοναδικό βίντεο: Ο μεταμφιεσμένος Μέσι λέει τα πιο "κρύα" ανέκδοτα

Μοναδικό βίντεο: Ο μεταμφιεσμένος Μέσι λέει τα πιο "κρύα" ανέκδοτα

Ο χαμηλών τόνων, Λιονέλ Μέσι, όπως δεν τον έχετε φανταστεί…

Ντυμένος σαν χαρακτήρας των Α.Μ.Α.Ν., ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα κάποτε είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε "κρύα" ανέκδοτα και κακά λογοπαίγνια. Ναι, ναι, και υπάρχουν αποδείξεις!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα που επανήλθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες δείχνει τον Μέσι σε νεαρή ηλικία να συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό σόου της Αργεντινής. Μάλιστα, ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» είναι μεταμφιεσμένος με ρούχα και περούκα που θυμίζουν σκετσάκι των Α.Μ.Α.Ν.

Η παρουσία του στην εκπομπή δεν είχε να κάνει με κάποια συνέντευξη (άλλωστε ποτέ δεν του αρέσουν και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό), αλλά με… κρύα ανέκδοτα και κακά λογοπαίγνια. Και όλα αυτά, υπό την ονομασία "Mr. Humor".

«Ο Ερνέστο κόβει το γρασίδι. Και ο Τούρου;», ήταν μία από τις ερωτήσεις που έκανε στον παρουσιαστή. «Φλόρες», ήταν η απάντηση, που στα ισπανικά σημαίνει «λουλούδια», ωστόσο αφορά και στον Τούρου Φλόρες, τον Αργεντινό πρώην διεθνή επιθετικό με μεγάλη καριέρα στην Ισπανία.

Ο "Mr. Humor" συνέχισε ακάθεκτος και κατέληξε σε ένα λογοπαίγνιο που αφορά το επώνυμό του: «Πώς λέγεται ο διάσημος ποδοσφαιριστής που το επώνυμό του είναι ένα καταφατικό πρόβατο; Μέεεεεσι ("μεεεεε" ως ο ήχος που κάνουν τα πρόβατα και "si" το ισπανικό "ναι")".

Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε γιατί είναι μοναδικό: