Mαλέσκου για Χεζόνια: «Είναι γλυκύτατος και εξαιρετικός παίκτης» (vid)

Mαλέσκου για Χεζόνια: «Είναι γλυκύτατος και εξαιρετικός παίκτης» (vid)

Η Ιωάννα Μαλέσκου για ακόμη μία φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριο Χεζόνια!

Απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it», η οποία σχολιάστηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού όταν ρωτήθηκε ποια είναι η αγαπημένη του Eλληνίδα παρουσιάστρια απάντησε: «Νομίζω ξέρεις» και χαμογέλασε.

Την συγκεκριμένη απάντηση του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού δε θα μπορούσαν να μην την σχολιάσουν στην εκπομπή της εντυπωσιακής ξανθιάς η οποία είπε: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η συνεργάτιδα της όμορφης παρουσιάστριας, Μάρτζυ Λαζάρου, πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Ξέρουμε ποια εννοεί. Το έχει δηλώσει ο ίδιος. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια».

«Υπάρχουν πολλές αξιόλογες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης», κατέληξε η Μαλέσκου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: