Θρήνος στην πυγμαχία: Πέθανε 19χρονος μποξέρ που κατέρρευσε στο ρινγκ (pics)

Θρήνος στην πυγμαχία: Πέθανε 19χρονος μποξέρ που κατέρρευσε στο ρινγκ (pics)

Ο διάσημος μποξέρ από την Ιορδανία, Ρασίντ Αλ-Σουεϊσάτ, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα.

Την τελευταία του πνοή μετά από 10 ημέρες νοσηλείας άφησε ο 19χρονος μποξέρ, Ρασίντ Αλ-Σουεϊσάτ. Ο νεαρός αθλητής κατέρρευσε στον τρίτο γύρο του αγώνα με τον Anton Winogradow στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στις 16 Απριλίου.

Ο νεαρός μποξέρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο. Ωστόσο, τα νέα είναι δυσάρεστα. Ο Ρασίντ Αλ-Σουεϊσάτ το βράδυ της Δευτέρας (26/4) δεν κατάφερε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, σκορπίζοντας θλίψη για τον άδικο χαμό του.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιορδανίας (JOC) επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση με ανακοίνωση της: «Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιορδανίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τον πόνο της για το θάνατο του αθλητή της εθνικής ομάδας πυγμαχίας, Ρασίντ Αλ-Σουεϊσάτ, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας», ανέφερε η JOC, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στην ανακοίνωση της η Διεθνής Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας σχολίασε:

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του, στους οποίους προσφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

GALLERY