Σοκαριστικά μηνύματα στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου»

Σοκαριστικά μηνύματα στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου»

Ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό, αποκάλυψε μέσω των social media τα απαράδεκτα μηνύματα που λαμβάνει για τον ίδιον και τον πατέρα του.

Τις ανατριχιαστικές απειλές που δέχεται από τα social media αποκάλυψε ο 17χρονος γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό. «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου» είναι μερικά από αυτά που του στέλνουν, ενώ ο νεαρός τόνισε ότι το μοναδικό «λάθος» που έχει κάνει είναι να είναι γιος του προπονητή της Γιουβέντους στην κακή σεζόν των «μπιανκονέρι».

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελα κάποιος να μου πάρει την ελευθερία του λόγου. Οι γονείς μου με έχουν μάθει να μιλάω, αλλά και να ακούω τους άλλους. Πιστεύω, όμως, ότι όλα έχουν ένα όριο. Εδώ και καιρό αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί», ανέφερε αρχικά ο Νικολό.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω μηνύματα τέτοιου είδους όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά μόνο επειδή είμαι γιος ενός προπονητή που προφανώς δεν αρέσει. Αυτό είναι το «λάθος» μου και ο λόγος για τον οποίον κάθε μέρα μου φτάνουν μηνύματα με απειλές θανάτου και άλλες προσβολές. Θα ήθελα να μπείτε για ένα δευτερόλεπτο στη θέση μου και να δείτε πώς αισθάνομαι», σχολίασε στην ανάρτηση του ο Νικολό Πίρλο.

GALLERY