Τους «τσάκωσαν» μαζί- Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που θα συζητηθεί (pics)

Τους «τσάκωσαν» μαζί- Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που θα συζητηθεί (pics)

Νέος έρωτας στη showbiz…

Το όνομα του το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ καθώς ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες εις βάρος του για κακοποίηση.

Τώρα, γίνεται ξανά θέμα συζήτησης λόγω της προσωπικής του ζωής. Στο πλευρό του 47χρονου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει, φαίνεται πως στέκεται μία νεαρή κοπέλα, με την οποία πρόσφατα τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για τον Ράιν Γκιγκς. Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε κατηγορίες στον Γκιγκς για «εξαναγκαστική συμπεριφορά» και επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη σε μια 20χρονη νεαρή, ενώ η δεύτερη αφορά τον ξυλοδαρμό που υπέστη μια 30χρονη γυναίκα.

Όπως ήταν φυσικό, έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να τον θέσει εκτός τεχνικής ηγεσίας και ο Ρόμπερτ Πέιτζ θα αναλάβει τον ρόλο του προπονητή στην εθνική ομάδα για την τελική φάση του Euro 2020.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ουαλός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χρόνο για έρωτες. Ο φωτογραφικός φακός της «Sun» τον «συνέλαβε» να κυκλοφορεί με μια αιθέρια παρουσία, την Ζάρα Τσαρλς, στην περιοχή Τσέσαϊρ.

Η 33χρονη κοπέλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι μοντέλο εσωρούχων και φέρεται να στηρίζει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στις τελευταίες δύσκολες ημέρες που περνάει.

GALLERY