Σοκ στο αμερικανικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τέρενς Κλαρκ του Κεντάκι

Σοκ στο αμερικανικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τέρενς Κλαρκ του Κεντάκι

Θλίψη στο αμερικανικό μπάσκετ, καθώς ο 19χρονος, Τέρενς Κλαρκ, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λος Άντζελες μία μέρα μετά από συμφωνία με ατζέντη με φόντο το NBA Draft 2021.

Σύμφωνα με την LAPD (αστυνομία του Λος Άντζελες), το δυστύχημα έγινε στις 14:10 τοπική όταν ο Κλαρκ πέρασε κόκκινο σηματοδότη, εμβόλισε άλλο αυτοκίνητο, έπεσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε μάντρα ενώ δεν φορούσε τη ζώνη του με τον σωστό τρόπο.

Ο 19χρονος μπασκετμπολίστας δεν είχε συνεπιβάτη, με τον συμπαίκτη του στο Κεντάκι, Μπι Τζέι Μπόστον να τον ακολουθεί με άλλο αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο 19χρονος, εξέπνευσε στο ασθενοφόρο, με τη μητέρα του στο πλευρό του, πριν φτάσει από τη Λεωφόρο Γουινέκτα στο Νοσοκομείο Νόρθριτζ.

«Είμαι συντετριμμένος, αισθάνομαι άρρωστος. Ο Τέρενς ήταν ένας νεαρός που όλοι αγαπούσαμε, με όνειρα, με ελπίδα. Ήταν ένα υπέροδο παιδί, σε κέρδιζε με τον χαρακτήρα και το χαμόγελό του.

Πηγαίνω στο Λος Άντζελες για να συναντήσω τη μητέρα και τον αδελφό του, να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ. Θα είναι δύσκολο το επόμενο διάστημα για εμάς που τον γνωρίζαμε. Προσευχηθείτε για την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» ανέφερε ο προπονητής του Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου 10-15 χλμ. μακριά από το Καλαμπάσας, το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του στις 26 Ιανουαρίου του 2020 ο Κόμπι Μπράιαντ.