Ο Καπουτζίδης «έκοψε» τη Σάκκαρη από τη σειρά «Στο Παρά 5»! (vid)

Ο Καπουτζίδης «έκοψε» τη Σάκκαρη από τη σειρά «Στο Παρά 5»! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Καπουτζίδη και του αποκάλυψε πως την είχε... κόψει από τις οντισιόν του "Παρά 5" όταν ήταν μικρή.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκπομπή Team Hellas που θα προβληθεί την Κυριακή (18/4) στην κρατική τηλεόραση και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα... παραπονάκια της στον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο.

Όπως αποκάλυψε, είχε κάνει audition όταν ήταν μικρή για τη σειρά «Στο Παρά 5» προκειμένου να υποδυθεί την Αγγέλα (Αγγελική Λάμπρη) σε παιδική ηλικία, αλλά την απέρριψαν, καθώς τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του. «Ας μου βάζατε περούκα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της Μαρίας!

Έκπληκτος ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος προσπάθησε να δικαιολογηθεί και έριξε την ευθύνη στον Αργύρη Αγγέλου, που επίσης ήταν παρών στην ακρόαση.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Αγγέλου με σχόλιο του στα social media ανέφερε χιουμοριστικά: «Μόνο η λέξη ντροπή μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Μαρία Σάκκαρη ψέματα λέει. Αυτός σε έκοψε, το θυμάμαι σαν χθες».

Δείτε το σχετικό βίντεο και την φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CNreQXthE2M
ykapoutzidis_173820816_132516955519183_5954222446844856800_n.jpg