ΜακΓκρέγκορ: Παρότρυνε τον 3χρονο γιο του να χτυπήσει άλλο παιδάκι για να πάρει εκδίκηση (vid)

ΜακΓκρέγκορ: Παρότρυνε τον 3χρονο γιο του να χτυπήσει άλλο παιδάκι για να πάρει εκδίκηση (vid)

Έξαλλοι με την συμπεριφορά του οι followers του.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν είναι προκλητικός μόνο μέσα στα ρινγκ αλλά και εκτός αυτών. Πολλοί τον αποκαλούν αλαζόνα, μέγα νάρκισσο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική του ζωή, ενώ έχει κατηγορηθεί ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ιρλανδός μαχητής αυτή την περίοδο βρίσκεται για διακοπές μαζί με την οικογένειά του στο Ντουμπάι και φρόντισε πάλι να γίνει πρώτο θέμα.

Ο 32χρονος πρωταθλητής ανέβασε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνεται πως προσπαθεί να μάθει στον μικρό του γιο, Κόνορ Τζακ ΜακΓκρέγκορ Τζούνιορ, τα μυστικά του αθλήματος. Βέβαια, με λάθος τρόπο καθώς τον παρότρυνε να χτυπήσει ένα παιδάκι για να πάρει εκδίκηση.

«Σε χτύπησε; Που; Χτύπησε τον κι εσύ. Χτύπα τον στο στόμα. Εκεί να στοχεύεις. Χτύπα τον αστραπιαία. Γι’ αυτό προπονούμαστε» έλεγε χαρακτηριστικά ο ΜακΓρέγκορ στον 3χρονο γιο του.

Παράλληλα του έδειχνε το κολιέ που φορούσε στο λαιμό του, τονίζοντας του πως «Αυτή είναι η κορώνα των ΜακΓρέγκορ. Είναι ένα κεφάλι λιονταριού με ένα στέμμα πάνω του. Είμαστε βασιλιάδες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CNkUhllJVEh