Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εστιατόριο (pic)

Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εστιατόριο (pic)

Ο Σουηδός άσος αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού και δείπνησε μαζί με φίλους του σε εστιατόριο.

Ο COVID-19 φαίνεται να μην επηρεάζει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος την περασμένη Κυριακή δείπνησε σε εστιατόριο του Μιλάνου με την παρέα του, ανάμεσα και ο πρώην συμπαίκτης του, Ινιάτσο Αμπάτε.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε: «Ο Ίμπρα, ο Ινιάτσο κι ένας άλλος φίλος ήρθαν να με βρουν και καθίσαμε λίγο να τα πούμε. Είμαστε φίλοι και με όλα αυτά που γίνονται δεν τα λέμε συχνά. Δεν κάθισαν να φάνε, ήπιαν απλά ένα ποτήρι κρασί. Θα μου σπάσετε κι άλλο τα αρχ@@ με την πανδημία;».

Επίσης, η ιστοσελίδα «Fanpage.it» αναφέρει πως ο Σουηδός ήταν αυτός που ζήτησε να ανοίξει το εστιατόριο, παρότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται βάσει των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορoνοϊό, ενώ σημειώνεται πως το τραπέζι κόστισε 300 ευρώ στο κάθε άτομο.

Πάντως, πηγές εντός του συλλόγου έσπευσαν να καλύψουν τον Ίμπρα. «’Ηταν μια επαγγελματική συνάντηση, με περιορισμένο αριθμό ατόμων. Ακολουθήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα», τονίστηκε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το «sempremilan».

Να θυμίσουμε ότι ο Ζλάταν είχε νοσήσει από κορονοϊό και μάλιστα είχε πει τη… θεϊκή ατάκα: «Κακή ιδέα του κορονοϊού να με προκαλέσει…».