Πιο εντυπωσιακή κι από το Ρεάλ-Μπάρτσα: Η Τόκιο του «Casa de papel» κλέβει καρδιές! (pics)

Πιο εντυπωσιακή κι από το Ρεάλ-Μπάρτσα: Η Τόκιο του «Casa de papel» κλέβει καρδιές! (pics)

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να έγιναν δύο τρομερά ματς Ρεάλ-Μπαρτσελόνα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όμως η είδηση ήταν το ποντάρισμα της Τόκιο για τον 5ο κύκλο του Casa de Papel.

«Προσγειώθηκε», μέσω Netlix, στο τηλεοπτικό σκηνικό πριν από μία τετραετία και προκάλεσε παρατεταμένο… πανζουρλισμό στους πάντες, με αποτέλεσμα η δημοφιλής πλατφόρμα ν’ ανανεώσει αυτομάτως για ακόμα 2 (που στην συνέχεια έγιναν 3) σεζόν την σειρά.

Ο λόγος φυσικά για το “Casa de Papel” ή αλλιώς, όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά, «Η τέλεια ληστεία».

Οι περιπέτειες της παρέας του «Προφεσόρ» έγιναν talk of the… world, με τους πρωταγωνιστές να τυγχάνουν πια παγκόσμιας αναγνώρισης.

Αγαπημένη των αντρών, φυσικά, η «Τόκιο» ή, κατά κόσμον, Ούρσουλα Κορμπερό για… προφανείς λόγους.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους απειράριθμους followers της την πρώτη φωτογραφία από τον 5ο και τελευταίο κύκλο της σειράς, γράφοντας από κάτω στα ισπανικά «Ω Θεέ μου, θα φρικάρετε με τον πέμπτο κύκλο».

Φυσικά μέσα σε δευτερόλεπτα η ανάρτηση μάζεψε εκατομμύρια καρδούλες, με τους άντρες να της εξομολογούνται στα σχόλια για ακόμα μία φορά τον έρωτά τους!

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα και μαζί, επειδή μία φώτο Τόκιο δεν αρκεί, ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της…

Καλή απόλαυση!

GALLERY