Σύντροφος Βαλεντίνο Ρόσι: «Είναι δύσκολο να κοιτάζουν όλοι τα οπίσθιά σου»

Σύντροφος Βαλεντίνο Ρόσι: «Είναι δύσκολο να κοιτάζουν όλοι τα οπίσθιά σου»

Για τις δυσκολίες του να εργάζεται μια γυναίκα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού μίλησε η καλλονή σύντροφος του Βαλεντίνο Ρόσι.

Τι άλλο να ζητήσει ο Βαλεντίνο Ρόσι; Είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, και έχει στο πλευρό του την Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο.

Το 27χρονο μοντέλο που υπήρξε ένα από τα κορίτσια που κρατούν τις ομπρέλες πάνω από τους αναβάτες, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον σεξισμό με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη. «Είναι ένα αρρενωπό περιβάλλον. Πρέπει να ξυπνήσεις. Δεν μπορείς να είσαι απλώς ένα χαμογελαστό πρόσωπο .Πρέπει να μάθεις να σε σέβονται. Αν απλά δείξεις ότι είσαι όμορφη και ηλίθια, είσαι τελειωμένη», τόνισε η Νοβέλο στο περιοδικό Vanity Fair.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή σύντροφο της: «Στα 19, δεν είναι εύκολο να συνεργαστείτε με άτομα που κοιτάζουν τον κώλο σας όταν περνάτε ή όταν βγάζετε μια φωτογραφία μαζί τους να σας τον αγγίζουν. Εάν έχετε έναν σημαντικό άνθρωπο στο πλευρό σας, είναι σχεδόν αναπόφευκτο.

Αλλά χαίρομαι που συνέχισα να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ, χωρίς να χρησιμοποιώ το όνομά του. Είναι αλήθεια ότι χωρίς τον Βαλεντίνο δεν θα είχα φθάσει στη δημοτικότητα που έχω σήμερα , αλλά στην καριέρα μου θα έκανα τα ίδια πράγματα».

Δείτε στην gallery την καλλoνή σύντροφο του Ρόσι:

GALLERY