Η καλλονή εγγονή του προέδρου της Ατλέτικο κατακτά τις πασαρέλες (pics)

Η καλλονή εγγονή του προέδρου της Ατλέτικο κατακτά τις πασαρέλες (pics)

Ο Χεσούς Χιλ έγραψε ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου και η εγγονή του, Ρόθιο Χιλ Οσέτ, ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας.

Η εγγονή του ιστορικού προέδρου της Ατλέτικo και πρώην δήμαρχου της Μαρβέγια, ο οποίος απεβίωσε το 2014 αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο της και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Μπορεί στο βιογραφικό της να διαθέτει πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων και την κτηματομεσιτική, καθώς και στη θεολογία ωστόσο, την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Στα 28 της χρόνια έχει περπατήσει σε επιδείξεις μόδας για τον οίκο Tot-Hom, ενώ έχει υπάρξει και Ambassador της Chanel.

Η Ισπανίδα καλλονή μπορεί να έχει κατακτήσεις, την καρδιά της όμως έχει κλέχει ο επιχειρηματίας Philip Pérez-Cirera Roy, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι και σύντομα το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Φυσικά και λέω ναι. Ναι για να απολαύσω τη ζωή και όλες τις περιπέτειες μαζί. Ναι στον καλύτερο φίλο μου, τον καλύτερο σύντροφο στον κόσμο, τον άντρα με τη μεγαλύτερη καρδιά. Σε λατρεύω», είχε αναφέρει το διάσημο μοντέλο στα social media.

GALLERY