Δημόσια ερωτική εξομολόγηση: «Είναι θεά! Δεν έχει γίνει κάτι, αλλά αν θέλει...»

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση: «Είναι θεά! Δεν έχει γίνει κάτι, αλλά αν θέλει...»

Νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε τον θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο γνωστής τραγουδίστριας και την επιθυμία να έρθουν πιο κοντά!

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Μέχρι πρότινος κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, μέχρι που o γνωστός ποδοσφαιριστής… στριμώχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

«Όχι, όχι! Δεν έχει γίνει τίποτα. Αλλά αν θέλει, τότε είμαι πρόθυμος», είπε o γοητευτικός άσος, ενώ σε ερώτηση αν του αρέσει, είπε: «Είναι μια θεά!».

Πρόκειται για τον Ριτσάρλισον. Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «Stacked», μαζί με άλλους Βραζιλιάνους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές όπως οι Ζούλιο Σέζαρ, Νταβίντ Λουίς, Νταβίντ Νέρες.

Ο Ριτσάρλισον όμως έγινε και πρωταγωνιστής της συζήτησης, άθελά του, καθώς σε ένα από τα μηνύματα των τηλεθεατών, ρωτήθηκε για το αν όντως έχει σχέση με την τραγουδίστρια, Ανίτα, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα τους, κι όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και για τα σωματικά της προσόντα.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν η Ανίτα είχε απαθανατιστεί να ανταλλάσσει αγκαλιές και φιλιά με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ .

Δείτε στην σχετική gallery την σέξι τραγουδίστρια…

GALLERY