Ντιλέτα Λεότα, δεν μπορεί… (pics)

Ντιλέτα Λεότα, δεν μπορεί… (pics)

Πώς να μην τρελαθεί το ανδρικό κοινό μετά;

Γυναίκες που εργάζονται ως αθλητικοί δημοσιογράφοι υπάρχουν πολλές- και ιδίως τα τελευταία χρόνια ο αριθμός τους αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Παρά την… πολυκοσμία, ωστόσο, υπάρχει ένα κορίτσι στη γειτονική Ιταλία που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο χάρη στο γεγονός πως είναι χάρμα ιδέσθαι όσο και για τις ποδοσφαιρικές της γνώσης.

Ο λόγος για την αγαπημένη ρεπόρτερ των ανδρών, την Ιταλίδα θεά Ντιλέτα Λεότα. Η ξανθιά καλλονή που σχολιάζει παιχνίδια της Serie A στην ιταλική τηλεόραση, έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την σεζόν 2018-2019, όταν και «προήχθη» από την Serie B.

Η Ντιλέτα πλέον διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς Instagram, με τους followers της να περιμένουν εναγωνίως το κάθε της ποστάρισμα, προκειμένου να πατήσουν με… λύσσα το κουμπί του like.

Εσχάτως, μάλιστα, η κ. Λεότα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, καθώς κάνει το ανδρικό κοινό να χάνει τα λόγια της. Ο λόγος, απλός: οι αψεγάδιαστες αναλογίες της βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται… δεόντως.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και θα συμφωνήσετε μαζί μας:

GALLERY