Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Τρίσταν Τόμπσον: Η Κλόε Καρντάσιαν άλλαξε και πάλι… (pics)

Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Τρίσταν Τόμπσον: Η Κλόε Καρντάσιαν άλλαξε και πάλι… (pics)

Την βλέπεις και αδυνατείς να πιστέψεις πως είναι η ίδια.

Στην αρχή ήταν στην… σκιά της μεγάλης της αδερφής, μιας και η Κιμ αποτελούσε την αδιαμφισβήτητη σταρ της οικογένειας.

Με την πάροδο των ετών, ωστόσο, και η ίδια κατάφερε να πάρει το μερίδιο δημοσιότητας που της αναλογεί, μιας και ειδικά μέσα από το ριάλιτι για τις Καρντάσιανς απέκτησε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς.

Ο λόγος, φυσικά, για την Κλόε. Η 36χρονη τηλεπερσόνα έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα Μέσα λόγω των σχέσεών της με διάσημους μπασκετμπολίστες, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια μόνιμη κατάσταση αγάπης/μίσους με τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Τρίσταν Τόμπσον.

Εσχάτως, λοιπόν, το όνομα της Κλοέ έγινε και πάλι viral, καθώς η 2η αδερφή Καρντάσιαν για… νιοστή φορά πείραξε το πρόσωπό της, αλλάζοντας άρδην την εικόνα της. «Το πρόσωπό της, πέραν πάσης αμφιβολίας, έχει αλλάξει και πάλι», είπε ο διάσημος πλαστικός χειρούργος Ρικάρντο Φράτι.

«Ωστόσο, αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι πια καθημερινό φαινόμενο, ιδίως για τους σελέμπριτι. Ο κόσμος δε θα έπρεπε να τους επικρίνει γι’ αυτή τους την επιλογή», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της από εκεί πλευράς του Ατλαντικού η Κλόέ είπε στον Τόμπσον πως την κούρασαν τα… τρολ του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως κάνει πλαστικές γιατί είναι εξαιρετικά ανασφαλής.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της από το 2007 έως και το 2021 (μετά, δηλαδή, τις τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram) και θα καταλάβετε το μέγεθος της αλλαγής:

GALLERY