Γουάντα Νάρα: Αποκάλυψε τα μυστικά της για καλλίγραμμο κορμί με μία «καυτή» φωτό

Γουάντα Νάρα: Αποκάλυψε τα μυστικά της για καλλίγραμμο κορμί με μία «καυτή» φωτό

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της τα μυστικά ομορφιάς της προκαλώντας… ζάλη!

Η Γουάντα Νάρα το τελευταίο διάστημα είναι όλο αποκαλύψεις. Από τη μία λέει τα μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο, μάλιστα τόνισε: «κρατάω την Ικάρντι γιατί είναι η καλύτερη στο κρεβάτι», και από την άλλη μοιράζετε με τις διαδικτυακές φίλες της τα μυστικά για ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα.

Η σύζυγος και μάνατζερ του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, πόσταρε μία φωτογραφία φορώντας αποκαλυπτικά και ακριβά εσώρουχα που αναδείκνυαν τις καμπύλες της και στη λεζάντα ανέφερε το πρόγραμμα που ακολουθεί για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

«Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, δεν πίνω αναψυκτικά. Καθημερινά παίρνω τις βιταμίνες που μου συστήνει ο δερματολόγος μου. Πίνω πάνω από δύο λίτρα πράσινο τσάι τη μέρα. Τα διαβάζετε όσα γράφω;».

Αξιοσημείωτο είναι πως η Νάρα διατηρεί αυτό το κορμί και μετά από πέντε εγκυμοσύνες, καθώς έχει αποκτήσει τρία αγόρια από τον πρώην σύζυγο της, Μάξι Λόπες και δύο κόρες με τον Μάουρο Ικάρντι.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY