Γαλλίδα καλλονή αποκάλυψε ότι περιμένει το παιδί κορυφαίου ποδοσφαιριστή

Γαλλίδα καλλονή αποκάλυψε ότι περιμένει το παιδί κορυφαίου ποδοσφαιριστή

Η Εγκλαντίν Φλόρε Αγκιλάρ δήλωσε πως είχε ερωτική επαφή με περισσότερους από οκτώ παίκτες της Premier League, και τώρα περιμένει το παιδί ενός άλλου ποδοσφαιριστή.

Το 29χρονο μοντέλο από τη Γαλλία που έγινε γνωστή λόγω της σχέση της με τον εκκεντρικό Ιταλό επιθετικό, Μάριο Μπαλοτέλι, ανακοίνωσε σε βρετανικό Μέσο πως περιμένει το παιδί ενός διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Daily Star, η Αγκιλάρ παραδέχτηκε: «Ναι, είμαι έγκυος και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Είναι ευλογία για μένα», ανέφερε αρχικά η ξανθιά καλλονή.

«Δεν το περίμενα καθόλου, αλλά είμαι έτοιμη για τη μητρότητα και δεν μπορώ να περιμένω για να συναντήσω το αγόρι μου», συμπλήρωσε χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του ποδοσφαιριστή,

Η Αγκιλάρ ανέφερε επίσης πως μόλις το γνωστοποίησε στον πατέρα του παιδιού εκείνος έμεινε άναυδος, τονίζοντας πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε κορυφαίους συλλόγους και με τον οποίο είχαν συνάψει τον περασμένο χρόνο μια σύντομη σχέση στη Γαλλία.

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο είχε δυνατό ειδύλλιο με τον πρώην αμυντικό της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, ενώ είχε περάσει και ερωτικές βραδιές με τους Μαρουάν Φελαϊνί, Σαΐντο Μπεραΐνο, αλλά και τον Τζο Γουίλοκ. Ωστόσο, ο πατέρας του μωρού που περιμένει δεν φαίνεται να είναι ένας από τους πρώην εραστές της.

GALLERY