Κάιρι Ίρβινγκ: Η κόντρα με την Μις Τέξας και η εγκυμοσύνη της νυν συντρόφου του

Κάιρι Ίρβινγκ: Η κόντρα με την Μις Τέξας και η εγκυμοσύνη της νυν συντρόφου του

Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς απουσιάζει από τους αγώνες και ο λόγος είναι ευχάριστος.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς απροσάρμοστος, περίεργος, ιδιόρρυθμος και όχι τόσο άδικα αφού έχει δώσει πολλές αφορμές και δικαιώματα. Κάθε φορά που απουσιάζει από τις υποχρεώσεις των Μπρούκλιν Νετς, τα σχόλια είναι πικρόχολα. Ο Ίρβινγκ είναι ξανά σε άδεια από τους Νετς και χάνει μία σειρά αγώνων στη Δυτική Περιφέρεια.

Αυτή τη φορά το κάνει για σοβαρό λόγο. Η σύντροφός του, Μαρλέν Ουίλκερσον, γεννάει από μέρα σε μέρα και ο ο Ίρβινγκ ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της νεαρής Youtuber.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος γκαρντ έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί, την 4χρονη σήμερα Αζούρι Ελίζαμπεθ, από την σχέση που είχε με την Μις Τέξας 2010, Αντρέα Ουίλσον. Το μοντέλο στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ο μπασκετμπολίστας δεν την βοηθούσε καθόλου στη φροντίδα του παιδιού:

«Ο Κάιρι δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Λέει πως θέλει την επιμέλεια μόνο για να φανεί καλός στα ΜΜΕ. Μέχρι τώρα έχω αντιμετωπίσει και πληρώσει τα πάντα χωρίς καμία βοήθεια από αυτόν. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ούτε και θέλω».

GALLERY