Τάσος Μπακασέτας: Δείτε την εντυπωσιακή γυναίκα του που της αφιέρωσε το γκολ (pics)

Τάσος Μπακασέτας: Δείτε την εντυπωσιακή γυναίκα του που της αφιέρωσε το γκολ (pics)

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) κόντρα στην Ισπανία μετά από εκτέλεση πέναλτι και το αφιέρωσε στον αδερφό του και στη γυναίκα της ζωής του.

Ο Τάσος Μπακασέτας στα… καλύτερα του! Ο διεθνής άσος όχι μόνο αποθεώνεται στην Τουρκία λόγω των δυνατών εμφανίσεων του μέσα στο γήπεδο, αλλά βρήκε και δίχτυα στον σημαντικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ισπανία.

Ο 27χρονος άσος σε δηλώσεις του στο Open, μίλησε για τη φάση του πέναλτι και που αφιέρωσε το γκολ: «Ένιωθα καλά και ήμουν σίγουρος. Άλλοτε είναι βαριά η μπάλα. Τώρα ήμουν καλά. Το σκέφτηκα ότι χρωστάω στην ομάδα. Το αφιερώνω στον αδερφό μου με το Φ. Τον φωνάζουμε Φλας, όπως το αφιερώνω και στη γυναίκα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπακασέτας.

Ποια είναι όμως η γυναίκα της ζωής του; Πρόκειται για την εντυπωσιακή Λία Αβραάμ. Μία νεαρή νοσοκόμα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Τάσου αρκετά χρόνια. Το ζευγάρι μένει μαζί στην Τουρκία όπου αγωνίζεται ο Τάσος με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, είναι τρελά ερωτευμένο κάτι που φαίνεται και από τις κοινές του φωτογραφίες στα social media.

Μάλιστα, η Λία μετά το γκολ του αγαπημένους της έκανε μία ανάρτηση όπου έγραψε: «Πιο συγκινημένη από ποτέ. Περηφάνια και ευγνωμοσύνη για την ελληνική ψυχή». Φτου φτου παιδιά! Πάντα έτσι αγαπημένοι να είστε.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες του ζευγαριού και της εντυπωσιακής Λίας:

GALLERY