Mυστικός γάμος για γνωστό ποδοσφαιριστή - Oι πρώτες φωτογραφίες

Mυστικός γάμος για γνωστό ποδοσφαιριστή - Oι πρώτες φωτογραφίες

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ήρθε. Εδώ και λίγες ώρες είναι και επίσημα ζευγάρι καθώς αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Γιατί όμως τέτοια βιασύνη; Μήπως η εντυπωσιακή μελαχρινή περιμένει τον καρπό του έρωτα τους; Μέχρι στιγμής οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο το ζευγάρι το μόνο που αποκάλυψε μέσω social media είναι πως παντρεύτηκε.

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική και ειδική μέρα στην ζωή μου», έγραψε εκείνος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. «O σύζυγος μου. Σε αγαπώ. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου», ανέφερε και εκείνη από την πλευρά της.

Πρόκειται για τον Ουκρανό τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λουνίν, ο οποίος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Ταμαζόβα. Το ζευγάρι δέχθηκε ευχές από φίλους και από συμπαίκτες του γκολκίπερ στη «βασίλισσα» όπως ο Σέρχιο Ράμος.

Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε είναι πως το νεαρό ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί με φόρμες. Πάλι καλά να λέμε που ο Λουνίν δεν πήγε και με την εμφάνιση της Ρεάλ.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY