Ανησυχία για Ροναλντίνιο: «Είναι αλκοολικός. Πίνει από το πρωί και σταματάει την επόμενη μέρα»

Ανησυχία για Ροναλντίνιο: «Είναι αλκοολικός. Πίνει από το πρωί και σταματάει την επόμενη μέρα»

Οι φίλοι του Ροναλντίνιο εκφράζουν ανησυχία για την υγεία του και την κατάχρηση αλκοόλ, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος φέρεται να ζει σε ξέφρενους ρυθμούς κάνοντας συνεχώς πάρτι.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, ο Ροναλντίνιο βιώνει δύσκολες καταστάσεις. Αρχικά φυλακίζεται στην Παραγουάη λόγω πλαστών διαβατηρίων και λίγους μήνες μετά την αποφυλάκιση του, χάνει την μητέρα του, Ντόνα Μιγκελίνα, από κορονοϊό. Τώρα οι φίλοι του μιλώντας στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Extra», ισχυρίζονται ότι έχει γίνει αλκοολικός.

«Ξεκινάει να πίνει βότκα, ουίσκι, τζιν από το πρωί και σταματάει να πίνει το επόμενο πρωί. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει τελευταία, ωστόσο παρατηρήσαμε ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, το φαινόμενο έγινε πιο έντονο», ανέφεραν αρχικά.

«Έκανε πάρτι για την αλλαγή του χρόνου με τα πάντα. Πολλοί φίλοι του ήρθαν από το Ρίο επειδή νιώθει πολύ μόνος στο αχανές μέρος το οποίο μένει. Είχε μπάρμπεκιου, χόρεψε. Πάντα πάει στα άκρα. Μένει σ’ ένα φρούριο και διαθέτει τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του. Αλλά δεν είναι όλοι πραγματικοί φίλοι του. Βλέπω ότι έχει πάθει μεγάλη ζημιά», δήλωσε ένας άλλος φίλος του.

GALLERY