Βανέσα Μπράιαντ: Δημοσίευσε τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι

Βανέσα Μπράιαντ: Δημοσίευσε τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι

Η Βανέσα Μπράιαντ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που έβγαλαν φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι.

Μετά από δικαστική απόφαση, η Βανέσα Μπράιντ είχε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το αεροπορικό δυστύχημα του συζύγου της και της κόρης τους.

Η Βανέσα μάλιστα πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την αγωγή της κατά του γραφείου του Σερίφη της πολιτείας του Λος Άντζελες και κατονόμασε τους 4 αστυνομικούς που κατηγορούνται πως τράβηξαν φωτογραφίες με τα κινητά τους από το σημείο όπου έπεσε το ελικόπτερο και έχασαν τη ζωή τους τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα και άλλα επτά άτομα.

Η χήρα του αδικοχαμένου θρύλου του NBA είχε ζητήσει να μην τραβήξει κανείς φωτογραφίες από το σημείο που συνετρίβη του ελικόπτερο, για κάτι που ενημέρωσε και τον Σερίφη. Όμως αυτό δεν έγινε και ένας βοηθός του Σερίφη φέρεται να πήρε περίπου 100 φωτογραφίες, στις οποίες ήταν και τα σώματα των θυμάτων. Μάλιστα κυκλοφόρησαν από κινητό σε κινητό.

GALLERY