Kασίγιας-Καρμπονέρο: Οριστικό τέλος στο γάμο τους; Το πρωτοσέλιδο που φέρνει τα πάνω κάτω

Kασίγιας-Καρμπονέρο: Οριστικό τέλος στο γάμο τους; Το πρωτοσέλιδο που φέρνει τα πάνω κάτω

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ίκερ Κασίγιας και την Σάρα Καρμπονέρο να έχουν βάλει τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Τις φήμες που ήθελαν τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και την γοητευτική δημοσιογράφο να έχουν χωρίσει επιβεβαιώνει με πρόσφατο πρωτοσέλιδο του το ισπανικό περιοδικό «Lecturas».

Τα δημοσιεύματα για χωρισμό ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν τα είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Εντύπωση πάντως είχε κάνει το γεγονός πως ο διεθνής Ισπανός πορτιέρο είχε παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως δεν στάθηκε όσο θα έπρεπε στο πλευρό της Καρμπονέρο, κατά τη διάρκεια της μάχης που έδινε με τον καρκίνο. Μάλιστα, η ίδια η ρεπόρτερ, είχε ευχαριστήσει δημόσια την αδερφή της για τη στήριξη, χωρίς να αναφερθεί στον σύζυγό της.

Τώρα, το ισπανικό περιοδικό «Lecturas» κάνει λόγο για οριστικό τέλος στο γάμο του Κασίγιας και της Καρμπονέρο, οι οποίοι δημοσιοποίησαν τη σχέση του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2010 και παντρεύτηκαν το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Να σημειώσουμε επίσης, πως πριν από ένα μήνα ο Κασίγιας είχε κάνει δημόσια ανάρτηση στα social media στην οποία ευχόταν χαρούμενα γενέθλια στην Καρμπονέρο.

Τι ακριβώς συμβαίνει το ξέρουν οι ίδιοι…

GALLERY