Εμπαπέ: Ρωσίδα καλλονή αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους

Εμπαπέ: Ρωσίδα καλλονή αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους

Πρώτο θέμα στη Ρωσία έγιναν οι «καυτές» αποκαλύψεις 41χρονης τηλεπερσόνας σχετικά με τη σχέση της με τον Κιλιάν Εμπαπέ, λίγο πριν ο Γάλλος άσος κλείσει τα 18 του χρόνια.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το πρόσωπο των ημερών, όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και αν τελικά θα ανανεώσει με την Παρί, αλλά και για τα εξωαγωνιστικά του κατορθώματα.

Συγκεκριμένα, το 41χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, Βικτόρια Μπόνια, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είχε γνωρίσει τον διεθνή Γάλλο το 2016 και είχαν μία έντονη αλλά σύντομη σχέση. «Δεν ήξερα την ηλικία του. Φίλησα τον 17χρονο Κιλιάν Εμπαπέ. Ήμουν ανύπαντρη και ήταν επίσης ανύπαντρος. Αλλά δεν ήξερα ότι ήταν 17 εκείνη την εποχή, ούτε καν 18 ακόμη. Δεν λυπάμαι που η σχέση δεν λειτούργησε. Είμαι μια γυναίκα που χρειάζεται σταθερότητα και είμαι πολύ ανυπόμονη για προσοχή», ανέφερε αρχικά η εντυπωσιακή Μπόνια.

«Όταν ανακάλυψα ότι ήταν 17 ετών, σκέφτηκα: “Θεέ μου, θα ήμουν στη φυλακή. Λοιπόν, δεν ήταν συναρπαστικό, ένα φιλί θα μπορούσε να είναι απλώς ένα φιλί. Συναντηθήκαμε λίγες μέρες μετά το φιλί και ο Εμπαπέ πίστευε ότι κάτι θα συμβεί. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω».

Η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Earth, εξομολογήθηκε επίσης πως διατηρούσε αρκετές σχέσεις με ποδοσφαιριστές, όπως με τον Βραζιλιάνο φορ, Γουέλιτον, το 2010, όταν εκείνος αγωνιζόταν με την φανέλα της Σπάρτακ Μόσχας.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο φωτογραφικός φακός το 2018 την είχε απαθανατίσει σε εστιατόριο με τον Μαρουάν Φελαϊνί.

GALLERY