Ο Ρονάλντο θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά παρά τη… στείρωση!

Ο Ρονάλντο θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά παρά τη… στείρωση!

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής περιμένει το πέμπτο παιδί του -από τέταρτη διαφορετική γυναίκα- παρότι το 2010 είχε υποβληθεί σε στείρωση!

Χαρμόσυνα νέα για τον Ρονάλντο, ο οποίος σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας του. Το «φαινόμενο» θα αποκτήσει το πέμπτο παιδί του από τέταρτη διαφορετική γυναίκα.

Η κοπέλα του Βραζιλιάνου άσου, Σελίνα Λοκς, με μία ανάρτηση της στα social media, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα: «Δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου ξεκινά. Κι αυτό έρχεται με μεγάλη αίσθηση ευθύνης», έγραψε αρχικά η ξανθιά καλλονή.

«Στα 30 χρόνια της ζωής μου αναρωτιόμουν αν θα ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή. Και τώρα έχω αυτή την απίθανη αίσθηση χαράς μέσα μου», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι ο Ρονάλντο είχε υποβληθεί σε στείρωση το 2010, μετά την εγκυμοσύνη της σερβιτόρας Μικέλε Ουμέζου, που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του, τον Αλεσάντρε, θα γίνει ξανά πατέρας αφού είχε καταψύξει σπέρμα του, πριν υποβληθεί στην επέμβαση.

GALLERY