Ο ερωτευμένος Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύντροφό του!

Ο ερωτευμένος Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύντροφό του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες του πλανήτη, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορεί να έχει και προσωπική ζωή.

Μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς, ενώ αποκάλυψε πως τη γνώρισε και παράλληλα δήλωσε ερωτευμένος.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε», ανέφερε αρχικά.

«Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη» συμπλήρωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Τσιτσιπάς αφιέρωσε στην κοπέλα του την τρομερή νίκη και πρόκριση επί του Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Australian Open. «T.P αυτό ήταν για σένα», έγραψε ο Στέφανος στην κάμερα!

GALLERY