Σύζυγος γνωστού Ρώσου ποδοσφαιριστή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την απιστία του

Σύζυγος γνωστού Ρώσου ποδοσφαιριστή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την απιστία του

Η σύζυγος του Ρώσου άσου, Πάβελ Μαμάεφ, με ανάρτηση της στα social media ανέφερε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της εξαιτίας της παράνομης σχέσης του άνδρα της με μια Ισπανίδα «αφέντρα».

Σοκ προκάλεσε στη Ρωσία η είδηση πως η Αλάνα Μαμάεβα, σύζυγος του γνωστού Ρώσου ποδοσφαιριστή, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, τηλεοπτικός σταθμός της χώρας μετέδωσε ότι το 33χρονο μοντέλο βρέθηκε αναίσθητο στο δωμάτιο του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ, η μελαχρινή καλλονή λίγες ώρες πριν εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις της, είχε στείλει μηνύματα σε μια φίλη της ενημερώνοντας την πως έχει σκοπό να πάρει 40 υπνωτικά χάπια: «Θέλω να πεθάνω», ήταν το μήνυμα της Μαμάεβα.

Επίσης, δε δίστασε να αναφέρει δημόσια την απιστία του συζύγου της το διάστημα που εκείνος βρισκόταν στην Ισπανία για προετοιμασία με τη Ροστόφ.

Κι αφού το θέμα πήρε τόση μεγάλη έκταση, η κυρία Μαμάεφ βγήκε και είπε πως πρόκειται για μια φάρσα που έκανε και πως τα μηνύματα που έστειλε ήταν για πλάκα! «Είμαι καλά, είμαι σπίτι μου... δεν πήγα στο νοσοκομείο. Τι, δεν καταλαβαίνετε δηλαδή τα αστεία μου;» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ξεκαρδιστήκαμε….

GALLERY