Ντύνεται γαμπρός ο Ζλάταν; Δείτε τι αποκάλυψε η 51χρονη «καυτή» σύντροφός του

Ντύνεται γαμπρός ο Ζλάταν; Δείτε τι αποκάλυψε η 51χρονη «καυτή» σύντροφός του

Όσο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάνει τον παρουσιαστή στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, η σύντροφός του δίνει συνεντεύξεις και αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους αλλά και το μέλλον τους.

Επεισοδιακή ήταν η γνωριμία του σταρ της Μίλαν με την Σουηδέζα καλλονή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Έλενα Σέγκερ σε ιταλικό μέσο, τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ένα πάρκινγκ και αυτό που κέρδισε τον Ζλάταν ήταν ο τρόπος με τον οποίο του μίλησε.

«Είχε παρκάρει άσχημα την Ferrari του σε ένα πάρκινγκ του Μάλμε. Την είχε παρκάρει με τέτοιο τρόπο που εμπόδιζε την Μercedes μου να βγει. Με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο τού ζήτησα να μετακινήσει το αμάξι του αμέσως, φαίνεται ότι του άρεσε ο τρόπος μου. Δεν είναι εύκολο να ζεις μαζί του, αλλά το παραδέχομαι, ούτε με εμένα είναι εύκολο να ζει κάποιος».

Έπειτα το μοντέλο και επιχειρηματίας από τη Σουηδία τόνισε πως είναι μια χειραφετημένη και δυναμική γυναίκα, ενώ αποκάλυψε αν έχουν στο μυαλό τους το γάμο.

«Πιστεύω ότι αρέσω στον Ζλάταν επειδή τον αντέχω. Έχω και εγώ ένα σημαντικό υπόβαθρο και έχω χτίσει την καριέρα μου με πάρα πολλές θυσίες. Γάμος; Ένας γάμος θα μπορούσε να διαταράξει την αίσθηση ανεξαρτησίας που έχω.

Δεν θέλω να μου βάζουν ετικέτες, όπως για παράδειγμα "σύζυγος παίκτη" ή κάποιας "Miss" που έχει βγει από διαγωνισμό ομορφιάς. Ξέρω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο έχω σπουδάσει, δουλέψει και μοχθήσει».

GALLERY