Βανέσα Μπράιαντ: Η οργισμένη απάντηση της σε γνωστή ηθοποιό που χαρακτήρισε τον άντρα της «βιαστή»

Βανέσα Μπράιαντ: Η οργισμένη απάντηση της σε γνωστή ηθοποιό που χαρακτήρισε τον άντρα της «βιαστή»

Η χήρα του θρύλου του ΝΒΑ, Βανέσα Μπράιντ, ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό του, επέκρινε την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, για το γεγονός ότι χαρακτήρισε τον σύζυγό της «βιαστή» σε ένα tweet που έκανε η ίδια η ηθοποιός την ημέρα που πέθανε ο Κόμπι.

Ο πασίγνωστος ΝΒΑer έχασε τη ζωή του μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020. Μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής είδησης, η Έβαν έγραψε στο Twitter: «Αυτό που συνέβη είναι τραγικό. Είμαι λυπημένη για την οικογένεια του Kόμπι. Ήταν αθλητικός ήρωας. Ήταν επίσης βιαστής. Και όλες αυτές οι αλήθειες μπορούν να υπάρξουν ταυτόχρονα».

Πολλοί σχολίασαν με αρνητικό τρόπο την ηθοποιό που αναφέρθηκε σε μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης το 2003 στην οποία φέρεται να συμμετείχε ο Κόμπι.

Ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό του σταρ των Λέικερς, της κόρης του Τζιάνα και άλλων 7 ατόμων, η Βανέσα ανέφερε ότι έμαθε για τη συγκεκριμένη δημοσίευση της Έβαν και δεν την άφησε ασχολίαστη.

«Αυτό μόλις ήρθε στην προσοχή μου», έγραψε αρχικά η σύζυγος του Κόμπι στο Instagram και συμπλήρωσε: «Το ψεύτικο, αναίσθητο, δυσφημιστικό και συκοφαντικό σας tweet στις 26/1/20 είναι απαίσιο και ενοχλητικό, το λιγότερο».

GALLERY