Ολυμπιονίκης πυγμαχίας έκανε δώρο στον ενός έτους γιο του ρολόι αξίας 35.000 ευρώ

Ολυμπιονίκης πυγμαχίας έκανε δώρο στον ενός έτους γιο του ρολόι αξίας 35.000 ευρώ

Σάλος στη Βρετανία με τον Αμίρ Χαν, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του έκαναν ένα πανάκριβο δώρο στον γιο τους για τα πρώτα του γενέθλια.

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Αμίρ Χαν, έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο του, με αποκορύφωμα της καριέρας του όταν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σε ηλικία μόλις 17 ετών το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ταυτόχρονα έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς είναι ιδρυτής του οργανισμού που φέρει το όνομα του «Amir Khan Foundation».

Εδώ και ενάμιση χρόνο απέχει από την ενεργό δράση, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με την εντυπωσιακή σύζυγό του Φαριάλ Μαχντούμ, μοντέλο και ιδιοκτήτρια εταιρείας καλλυντικών, με καταγωγή από το Πακιστάν και την Αμερική. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά!

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Μοχάμεντ Ζαβιγιάρ, είναι βέβαια το πρόσωπο που έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα βρετανικά ταμπλοίντς. Ο λόγος; Το πανάκριβο ρολόι Rolex αξίας 35.000 ευρώ που του έκαναν δώρο οι γονείς του για τα πρώτα του γενέθλια.
Μάλιστα, ο γνωστός μποξέρ πόσταρε μια φωτογραφία του ρολογιού, κάνοντας το εξής σχόλιο: «πήρα στο αγοράκι μου το πρώτο του δώρο γενεθλίων», ενώ του ετοίμασαν μία τούρτα… υπερπαραγωγή.

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν σχολιάζοντας πως αυτό το δώρο είναι προκλητικό για την εποχή και δεν αρμόζει στην ηλικία ενός μικρού παιδιού. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να κράξουν τις πλαστικές επεμβάσεις της γυναίκας του.

GALLERY