Ο χωρισμός που θα συζητηθεί – Αυτό το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί (pics)

Ο χωρισμός που θα συζητηθεί – Αυτό το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί (pics)

Δεν θα πιστεύεις τον λόγο που το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους  στο δεσμό του.

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος απλά… απίστευτος!

Το πρώην ζευγάρι χώρισε λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έσβησε τις κοινές του φωτογραφίες από τα social media, ενώ σταμάτησε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Πρόκειται για τον Ντέλε Άλι και την Ρούμπι Μέι. Σύμφωνα με την βρετανική Sun το καυτό μοντέλο, ήταν εξοργισμένη λόγω της συμπεριφοράς του άσου της Τότεναμ, ο οποίος ξόδευε πάρα πολύ χρόνο παίζοντας Fortnite.

«Ντέλε και Ρούμπι Μέι έχουν τελειώσει. Η σχέση τους ήταν ταραγμένη, αλλά τώρα έχει έρθει το τέλος. Η Ρούμπι είναι λυπημένη, αλλά φροντίζει τον εαυτό της. Ανέχτηκε για αρκετό καιρό την καλοπέραση του Ντέλε και μάζεψε τα πράγματά της», ανέφερε μια πηγή στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα.

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι έχει επισκεφθεί τη Μύκονο δύο φορές για καλοκαιρινές διακοπές. Την πρώτη φορά μάλιστα έγιναν και πρωτοσέλιδο στη Sun καθώς ο 25χρονος Άγγλος άσος απαθανατίστηκε σε τραγική κατάσταση μετά την κατανάλωση άφθονου ποτού, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η κάμερα του Mykonos livetv τους απαθανάτισε στην παραλία της Ψαρούς όπου ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, ενώ το καλλίγραμμο μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με το μικροσκοπικό μπικίνι της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο και την gallery:

GALLERY