Βανέσα Μπράιαντ: Έξαλλη με ράπερ που προσέβαλε την μνήμη του Κόμπι

Βανέσα Μπράιαντ: Έξαλλη με ράπερ που προσέβαλε την μνήμη του Κόμπι

Οι στίχοι ενός ραπ τραγουδιού στάθηκαν η αφορμή για να προκαλέσουν την οργή της συζύγου του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Αμερικανός ράπερ, Μικ Μιλ, έκανε έξαλλη τη Βανέσα Μπράιαντ, καθώς στους στίχους του νέου του τραγουδιού γίνεται αναφορά στη συντριβή του ελικοπτέρου του θρυλικού μπασκετμπολίστα των Λέικερς τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία του στέρησε την ίδια του τη ζωή, της κόρης του Τζιάνα και άλλων επτά ανθρώπων.

«Η κοπέλα μου λέει πως με αγαπά, αλλά δεν μου το δείχνει. Αν μου λείψει, θα μπω στο ελικόπτερό μου και θα γίνω νέος Κόμπι».

Όπως ήταν φυσικό η Βανέσα Μπράιαντ αντέδρασε θεωρώντας ασεβείς και προσβλητικούς τους στίχους, λέγοντας: «Αγαπητέ, Μικ Μιλ, θεωρώ τον συγκεκριμένο στίχο εξαιρετικά ασεβή και με έλλειψη ευαισθησίας. Τελεία και παύλα. Δεν γνωρίζω τη μουσική σου, αλλά θεωρώ πως μπορείς να γράψεις καλύτερους στίχους από αυτόν. Αν είσαι θαυμαστής του Κόμπι, εντάξει, αλλά και πάλι υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσεις τον θαυμασμό σου στον σύζυγό μου. Αυτός ο τρόπος δείχνει έλλειψη σεβασμού και τακτ».

Ο Μικ Μιλ από τη μεριά του απάντησε στο twitter: «Απολογήθηκα σε αυτή νωρίτερα και όχι δημοσίως. Δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω κάποιο viral. Αν νοιάζεστε τόσο για το πένθος κάποιου τότε απλά αλλάξτε θέμα».

GALLERY