Πρωταγωνίστρια της ελληνικής TV στο πλευρό γνωστού αθλητή (pics)

Πρωταγωνίστρια της ελληνικής TV στο πλευρό γνωστού αθλητή (pics)

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του αθλητισμού και της showbiz.

Εκείνη πρωταγωνίστρια στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και εκείνος επιτυχημένος αθλητής. Το ζευγάρι συγκατοικεί, η σχέση του μετράει ήδη δυόμιση χρόνια, αλλά δεν είναι γνωστή καθώς προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους όσο αφορά την προσωπική του ζωή.

Μέλημα της εντυπωσιακής ηθοποιού και του γοητευτικού αθλητή είναι να απασχολούν τον Τύπο μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Πρόκειται για την Ιζαμπέλα Φουλόπ και τον Γιώργο Δερβίση. Την Ιζαμπέλα την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την σειρά «Ήλιος», η οποία υποδυόταν την Αγγελική, την αδερφή της Λήδας (Ευγενίας Δημητροπούλου).

Η όμορφη ηθοποιός με Ελληνίδα μαμά και Ούγγρο μπαμπά και ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως μαρτυρούν οι κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η Ιζαμπέλα την Δευτέρα (22/3) βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον καλό της από την Ολλανδία όπου διεξήχθη το προολυμπιακό τουρνουά. Μαζί της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν φυσικά και η Κόνι Μεταξά, η οποία ανέβασε σχετική φωτό, καθώς στην εθνική ομάδα πόλο αγωνίζεται και ο αγαπημένος της τραγουδίστριας, Μάριος Καπότσης.

GALLERY