Μόλις γεννήθηκε η κορούλα τους: Οι πρώτες φωτό από το μαιευτήριο!

Μόλις γεννήθηκε η κορούλα τους: Οι πρώτες φωτό από το μαιευτήριο!

Τέλος καλό όλα καλά!

Η δεύτερη πριγκίπισσα τους μόλις ήρθε στον κόσμο και όπως ανέφερε η ευτυχισμένη μανούλα, η μικρούλα γεννήθηκε πρόωρα αλλά όλα πήγαν μια χαρά και τόσο η ίδια όσο και η μπέμπα χαίρουν άκρας υγείας.

Λόγω του πρόωρου τοκετού ο σύζυγος της εντυπωσιακής καλλονής δεν πρόλαβε να είναι στο πλευρό της καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό, ωστόσο όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ήταν σα να βρισκόταν δίπλα της.

«Tα καταφέραμε! Ποσό μοναδικό συναίσθημα κάθε φορά... 15/2/2021 και πιο ανακουφισμένη από ποτέ! Μας ήρθες πιο νωρίς 3η πριγκίπισσα! Ευχαριστώ τον γιατρό μου πρώτα από όλα για την υπομονή του και μετά για το αίσθημα ασφάλειας που μου δημιουργεί κάθε φορά. Άντρα μου ήταν σαν να ήσουν εδώ. Σ’ αγαπάω!• Εριέττα •», έγραψε η τρισευτυχισμένη μανούλα.

«Ευλογημένος! Καλώς ήρθες και εσύ πριγκίπισσα μου. Γυναίκα μου σε αγαπάω πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κολοβό και την Βίκυ Ανθοπούλου. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Σερίφ Τιράσπολ και η εντυπωσιακή Influencer πριν ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο κοριτσάκι, ενώ η Βίκυ έχει άλλη μία κόρη από προηγούμενη σχέση της.

Να σας ζήσει παιδιά! Καλότυχο το πλασματάκι σας και να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια που έχετε δημιουργήσει!

GALLERY