Γνωστός μπασκετμπολίστας στο πλευρό πάμπλουτης καλλονής (pics)

Γνωστός μπασκετμπολίστας στο πλευρό πάμπλουτης καλλονής (pics)

Ποιοι θα γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο;

Εδώ και μερικούς μήνες είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Το γνωστό ζευγάρι αρχικά προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω των social media και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν αρκετά κοινά. Κάπως έτσι ακολούθησαν τα πρώτα ραντεβού και στην συνέχεια έγιναν ζευγάρι.

Πρόκειται για τον Ενές Καντέρ και την Αριάνα Ροκφέλερ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, ο NBAer και η εγγονή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ του γνωστού τραπεζίτη και απόγονου της θρυλικής οικογένειας της Αμερικής, είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ο μπασκετμπολίστας των Πόρτλαντ Μπλέιζερς και η δισεκατομμυριούχος Ροκφέλερ που σχεδιάζει δική της σειρά με ρούχα, πέρασαν αρκετό διάστημα στην Νέα Υόρκη πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, ενώ κι εκείνη επισκέπτεται τον Τούρκο άσο στο Πόρτλαντ και μάλιστα έχουν ποστάρει κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Να αναφέρουμε ότι η χρυσή κληρονόμος ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2019, με τον επιχειρηματία-επικεφαλής της βιομηχανίας φαρμάκων Quit Company LLC, Μάθιου Μπάκλιν, με τον οποίο είχε δεσμό από τα 19 της χρόνια.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY