Θα... ζαλιστείς: Οι πιο «καυτές» θυγατέρες παίζουν μεγάλη μπάλα! (pics)

Θα... ζαλιστείς: Οι πιο «καυτές» θυγατέρες παίζουν μεγάλη μπάλα! (pics)

Ξεχάστε τις γοητευτικές WΑGs! Oι κόρες διάσημων ποδοσφαιριστών έρχονται τώρα να κλέψουν την παράσταση.

Είναι όλες τους εντυπωσιακές, σέξι, και κουβαλούν το… βαρύ όνομα του μπαμπάς τους. Παρόλα αυτά, έχουν δική τους ζωή και προκαλούν με τις «καυτές» φωτογραφίες του.

Τζέιντ Λεμπέφ

Ο κόρη του θρύλου της Τσέλσι Φρανκ Λεμπέφ, Τζέιντ, είναι ηθοποιός και μοντέλο και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές γυμνή. Η 30χρονη Τζέιντ έχει ζήσει στο Λος Άντζελες για μικρό χρονικό διάστημα ενώ πλέον έχει εγκατασταθεί στο Παρίσι και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

GALLERY

Έστελ Μπέργκαμπ

Η κόρη του Ντένις Μπέργκαμπ, Έστελ είναι πιο σέξι και από την μαγική ντρίμπλα του μπαμπά της. Η Έστελ είναι 24 ετών και γεννήθηκε στο Λονδίνο όταν ο πατέρας της πρωταγωνιστούμε στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Άρσεναλ. Η νεαρή ξανθιά από την Ολλανδία είναι ζευγάρι με τον άσος της της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόνι Βαν ντε Μπεκ.

GALLERY

Πάμελα Χιγκίτα

Η κόρη του Κολομβιανού Ρενέ Χιγκίτα, Πάμελα, είναι πιο εντυπωσιακή και από το «χτύπημα του σκορπιού» που έμεινε στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η 28χρονη γδύθηκε για λογαριασμό περιοδικού φορώντας μόνο ένα ζευγάρι γάντια που κάλυπταν τα επίμαχα σημεία της. Η φωτογραφία ήταν αντίστοιχη με αυτή που έβγαλε ο πατέρα της πριν από χρόνια.

GALLERY

Ντανιέλ Φαβάτο

Η 23χρονη Ντανιέλ, είναι ένα από τα έξι παιδιά του θρυλικού Βραζιλιάνου επιθετικού Ρομάριο. Η Ντανιέλ είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και… χαρίζει στους περίπου 265.000 followers της σέξι πόζες της.

GALLERY

Σαρλότ Κανίγια

Με 2,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, η 27χρονη Σαρλότ, είναι η πιο δημοφιλής κόρη ποδοσφαιριστή από όσους αναφέραμε. Είναι τηλεπερσόνα, με συμμετοχές στο Strictly Come Dancing της Αργεντινής και στο Big Brother της Ιταλίας. Η κόρη του Κλαούντιο Κανίγια έχει ασχοληθεί επίσης με το χώρο του μόντελινγκ. Να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν ήταν περισσότερο εντυπωσιακή και πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις.

GALLERY