Το love story του Ορέστη Καρνέζη (pic)

Το love story του Ορέστη Καρνέζη (pic)

Η Εθνική μας ομάδα το βράδυ της Τρίτης εξασφάλισε μια θέση στα μπαράζ, που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ένα εύκολο βράδυ για τον Ορέστη Καρνέζη ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει πουθενά! Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι ποδοσφαιριστή αλλά δυστυχώς κορίτσια δεν είναι ελεύθερος.

Ο γκολκίπερ της Γουότφορντ, εδώ και περίπου 4 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του, Σήλιας. Το 2015 μάλιστα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το οποίο είναι αγοράκι.

Ο Ορέστης γνώρισε τη σύντροφο της ζωής του σε μια πτήση και αμέσως θέλησε να την κατακτήσει. Ήταν λιγάκι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς η κοπέλα δεν είχε λογαριασμούς στα social media για να κάνει πιο εύκολη την γνωριμία και την επικοινωνία τους.

Παρόλα αυτά «ανακάλυψε» τη γυναίκα που του είχε… κλέψει την καρδιά. Έπειτα από κάποιες συναντήσεις κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά και κατέληξαν παντρεμένοι και ευτυχισμένοι. Γιατί ο επιμένων νικά!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι ουδέποτε δημοσιοποίησε τη σχέση του, κάτι που δείχνει πως και οι δύο είναι χαμηλών τόνων. Παρακάτω θα δείτε ίσως και την μοναδική κοινή τους φωτογραφία…

GALLERY