Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε νέο αμόρε! (vid&pics)

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε νέο αμόρε! (vid&pics)

Μόλις πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού από τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του και ήδη κυκλοφορεί με νέα σύντροφο!

O έρωτας με έρωτα περνάει λένε, και αυτό το γνωρίζει από… πρώτο χέρι ο γοητευτικός κύριος, ο οποίος αφού έβαλε τίτλους τέλους στο γάμο του βρήκε την… αντικαταστάτρια!

Τα τελευταία τρία χρόνια ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της γνωστής καλλονής με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Ωστόσο, ξαφνικά κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού που επιβεβαιώθηκαν, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Βέβαια, κάποιοι λένε πως η αιτία διαζυγίου είναι η απιστία του 33χρονού και μάλιστα το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του είναι η κοπέλα με την οποία έχει τώρα δεσμό.

Πρόκειται για τον Τσιτσαρίτο. Ο Μεξικανός άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι αφού χώρισε με την γνωστή Influencer, travel blogger, μοντέλο και δικηγόρο, Σάρα Κόχαν, πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά της Λούρδες Μότα.

Η 27χρονη Λούρδες κατάγεται από την Παραγουάη και το 2012 εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Τουρισμός.

Όπως ήταν φυσικό η εξωτική της ομορφιά έκλεψε την καρδιά του Τσιτσαρίτο με τον οποίο πρόσφατα πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο στο Λος Άντζελες.

Δείτε το σχετικό βίντεο και την gallery:

https://www.instagram.com/p/CKuBTGUhHQF

GALLERY