Νέες αποκαλύψεις από τον γιατρό του Μαραντόνα: «Του έδιναν μπύρα και μαριχουάνα»

Νέες αποκαλύψεις από τον γιατρό του Μαραντόνα: «Του έδιναν μπύρα και μαριχουάνα»

Νέο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο προσωπικός γιατρός του Ντιέκο Μαραντόνα, παραδέχεται ότι ένας από αυτούς που φρόντιζαν τον Ντιεγκίτο, του έδινε μπύρα και μαριχουάνα για μην τον… ζαλίζει!

Σε ένα ακόμα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο νευροχειρούργος και προσωπικός γιατρός του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λεοπόλδο Λούκε, παραδέχεται σε συνεργάτη του ότι ένας εκ των υπευθύνων για την φροντίδα του Ντιεγκίτο του έδινε αλκοόλ και μαριχουάνα για να μην τον ενοχλεί!

«Μου είπαν ότι ο Τσάρλι (σ.σ. ο... υπεύθυνος) είχε κανονίσει να μπει μια γυναίκα στο σπίτι το βράδυ. Τότε, για να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον έκανε χίλια κομμάτι. Δν αντέχω άλλο ο Τσάρλι να δίνει μαριχουάνα στον Ντιέγκο. Δεν ξέρω πως να τον σταματήσω», ακούγεται να λέει ο Λεοπόλδο Λούκε.

Ο συνεργάτης του Λούκε, με τον οποίο γίνεται η συνομιλία του απάντησε: «Ο Ντιέγκο απέκτησε την συνήθεια να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από τους άνδρες της ασφάλειας «φάσο». Τις προάλλες είπα στους άνδρες ασφαλείας, όταν σου λέει έτσι, άναψε του ένα πούρο».

Επίσης, ο συνεργάτης του Λούκε του ακούγεται να λέει ότι «βρήκα υπολείμματα τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος να φτιάχνεται στο μπάνιο και η Μονόνα (σ.σ. η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάκοφ) με τον υπεύθυνο ασφαλείας, ώστε να μην σηκωθεί ο Ντιέκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως και γίνει χαμός».

GALLERY